اخبار همایش

لطفا جهت اطلاع از آخرین رویداد ها و اخبار همایش به اینجا مراجعه فرمایید.

قابل توجه شرکت کنندگان محترم:

✔️شرکت کنندگان عزیزی که خلاصه مقالات آن ها به صورت پوستر پذیرفته شده است.لطفا فایل پوستر را جهت بارگذاری در اینستاگرام کنگره، به آدرس ذیل ایمیل و یا به شماره قید شده تلگرام کنند. (در عنوان قید شود پوستر کنگره تغذیه)
09150494907 Hadadij1@gmail.com
آقای حدادی روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد

✔️همراه داشتن کارت شناسایی و رسید پرداخت در روز افتتاحیه برای دریافت پکیج وIDکارت کنگره الزامی می باشد.

✔️در صورتی که امکان پرداخت هزینه شرکت در کنگره و یا کارگاه ها برای شما به صورت آنلاین مقدور نمی باشد، لطفا مبالغ مربوطه را به شماره حساب 2138141656009 و با شناسه واریز 323456789811 به نام: معاونت پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد نزد بانک رفاه و یا شماره حساب 0212959710008 و شماره کارت 6037691593972383 به نام: آقای امید برادران راد پرداخت نموده و تصویر فیش واریزی را به آدرس ایمیل Hotelm5190@gmail.com ارسال فرمایید.

✔️نظر به اینکه هماهنگی های لازم جهت اسکان میهمانان گرامی صورت پذیرفته لطفا جهت کسب اطلاع از نحوه رزرو و شرایط اسکان به اینجا مراجعه فرمایید.

✔️برای مشاهده لیست زمانبندی سخنرانی های کنگره اینجا را کلیک کنید.

✔️کارگاه های آموزشی هرکدام دارای امتیاز بازآموزی مجزا خواهند بود.
اطلاعات تکمیلی در خصوص ظرفیت، هزینه ثبت نام و امتیاز کارگاه متعاقبا اعلام خواهد شد.

✔️تيم دانشجويى كنگره NLRCS و كميته تحقيقات دانشجويى دانشكده پزشكى دانشگاه علوم پزشكى مشهد از شما دعوت می کند تا در نخستين فستيوال دانشجويى در زمينه تغذيه بالینی که در حاشيه برگزاری كنگره NLRCS
که در تاریخ ۱۲ ام شهریور ماه در دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار می شود، شرکت نمایید.
جهت کسب اطلاعات بیشتر به کانال فستیوال مراجعه نمایید.

0 نظر

پیام خود را ارسال فرمایید

مطمئن شوید فیلد های (*) دار تکمیل شود.

Confirmation Code